מוגבלת לא בערבון מוגבל.........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/09/2018 | 12:23 | מאת: חטוליתוש

כבר שנתיים שאני סובלת עם בעיות בראיה לחץ בלתי נסבל טישטוש בראיה קוראת ולא ברור קוראת ולא מבינה הולכת על " כפות הרגלים" שממש לא מרגיש כפות רגלים כנסתי לסידרת בדיקות כדי לדעת מה.... רופאת עיניים בישרה לי שמחלת הסכרת ממנה אני סובלת כבר שנים פגעה לי בראיה יש לי סכרת בעינים רופא אורטופד שלח לבדיקות ומשם דחוף לרופא נוירולוג הבשורה הסכרת פגעה לי בעצבים של הרגלים לכן לא מרגישה את הדריכה.... הכי מענין שהסכרת שלי מאוזנת ולמרות הכל.....נפגעתי מהמחלה אם ניקח את התוצאות האחרונות בתוספת הארוע המוחי שעברתי המצב שלי בכלל לא טוב !! לכן לא נכנסת לכן לא עונה ולכן ......עניתי רק לינשופית כי צעק לי ברגש ....את לא יכולה להשאיר אותה לבד ולוקח לי המון המון זמן לכתוב כל שורה מקווה ומאחלת לכולן שיהיו לכן חיים יפים וטובים כי מגיע לכל אחת ואחת מכן חיים טובים ויפים אוהבת את כולכן אשתדל להגיב כשאראה מה שאני כותבת...כשאבין מה שאני קוראת שלא אעשה מעצמי צחוק או בטעות שלא אפגע באף אחת או אחד מבאי הפורום המכובד הזה בהמון אהבה חטולית

הי חטולית, מחלה מאוד לא פשוטה, סכרת. אבל תאפשרי לעצמך להעזר ולהצטרך, אל תעלמי. אודי

03/09/2018 | 18:43 | מאת: שירה2017

חטולית יקרה, מצטערת לשמוע שמצבך הבריאותי לא טוב. מאחלת לך שישתפר במהרה ושתרגישי נוח להיות נוכחת גם אם אינך במיטבך. שלך שירה

05/09/2018 | 13:30 | מאת: חטוליתוש

תודה לך יפתי שתהיה לך שנה נהדרת שתצליחי לצלוח את כל הגשרים והמהומות בקלות בהמון אהבה חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית