כך מרגישים............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/08/2018 | 23:09 | מאת: ינשוף

שאין מקום יותר בטיפול אין לי את הרצון להתחבר ולאפשר יותר מדי מלחמות והתנגדויות.. כל הזמן חוזרת לאותו מקום של לא מאמינה..הם לא קיימים...

27/08/2018 | 15:27 | מאת: hila37

היי ינשוף... עמדה קשה בחרת לך... יש מצב להתמקם אחרת? הילה

27/08/2018 | 15:30 | מאת: אביב 22

עצוב אהובה ממש ממש עצוב את, המחבלת הראשית בטיפול של עצמך אוהבת אותכם את כולך ומאחלת לך שתפסיקי להלחם.

27/08/2018 | 20:32 | מאת: סוריקטה

הי ינשופים, כך מרגישים (אולי?) מול תלות... סוריקטה

היינשוף, אני משער שיש עדיין הרבה מקום בטיפול, גם למלחמות ולהתנגדויות. אודי

28/08/2018 | 23:51 | מאת: ינשוף

הילה, אביב, סוריקיטה וכמובן אודי נלחמת על הטיפול למרות ההתנגדויות ומלחמות מנסה לא להאשים את עצמי בזה שאני " מחבלת" את הטיפול מטפלת שלי אומרת שאולי יותר קל להתעסק ולכואב מהספקות וחוסר אימון בחלקים מאשר לכואב את הכאב האמיתי.. ונראה לי שהיא צודקת סוריקיטה- מאמינה שנושא של "תלות" תורם לקושי.... תהליך..

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית