שאלה.......................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/08/2018 | 18:35 | מאת: NOT_FOUND

יש איזה אחות בקופת חולים שחושבת שאני אנורקסית ומתחקרת אותי לגבי האוכל שלי ולגבי התעסוקה שלי ועם מי אני גרה וכו...בקיצור כל השאלות שלה גרמו לי להרגיש רגשות מאד חזקים כלפיה , ואני לא יודעת מה לעשות , ואציין גם שזה נותן לי הרגשה טובה זה שהיא חושבת שאני אנורקסית מה שלא נכון כי אני לא אנורקסית , ואני לא יודעת האמת מה לעשות איך יוצאים מהמחשבות עליה ....

שלום לך, כנראה שאת זקוקה להרגשה שמישהו דואג לך וחושב עלייך... נראה לי טבעי, לא? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית