אנטימיות/קרבה.........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/08/2018 | 17:16 | מאת: ינשוף

כאשר אני קצת מרפה ומאפשרת כאשר יש פתח קטן לקרבה יש אין סוף של כאב הרצון להתקרב והפחד שמרחיק החסך הגדול של חום והכמיהה לקבל כל טיפה של קרבה שורפת את הנשמה מרגישים שגובעים מרעב וכל טיפת חום מביא איתו את הכמיהה האין סופית לעוד ועוד ועוד שלעולם לא יתמלא. הכאב הזה.. הכמיהה כל כך כואב...

22/08/2018 | 18:35 | מאת: hila37

ינשופית. כמה שאני מזדהה... הקרבה, הכמיהה, הכאב והגעגוע... הילה

23/08/2018 | 20:59 | מאת: סוריקטה

הי ינשוף, איני יודעת כבר מה עדיף - האם להרגיש ולכאוב, או אפילו לא לזהות את הכמיהה הזו בנו. סוריקטה

הי ינשוף, בהחלט יש משהו מכאיב בכמיהה האין סופית - כי היא לעולם לא יכולה להתמלא. אבל יש דברים שכן יכולים... אודי

26/08/2018 | 01:11 | מאת: ינשוף

אודי.. לא בטוחה שהבנתי אותך כתבת שיש דברים שכן יכולים להתמלא?! תחושת הבטחון אולי..

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית