נתינה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/08/2018 | 20:01 | מאת: סוריקטה

... אני חושבת שהמושגים שלי על נתינה אולי מעוותים (?) אני נותנת המון לסביבה. אולי מוגזם, אולי 'התאבדותי', אולי הקרבתי. אולי פחות מפעם, אחר, אולי פחות אשמה יש שם (די בטוח שפחות, מצליחה לראות). אבל בכל זאת זה סעיף. וכזאת אני. כזאת. וכאילו יש בי משאלה שכך גם אקבל. איני יודעת אם יהיה מישהו כזה אי פעם, ואם אבקש, ואם ארשה לו להעניק. ורואה שכתבתי בלשון זכר. אמא (?) סוריקטה

22/08/2018 | 20:42 | מאת: ינשוף

סוריקיטה יקרה אני מאחלת לך שתצליחי להאמין שתוכלי לקבל.... כי באמת מגיע לך חברתך, ינשופים

הי סוריקטה, אני חושב שאת מכוונת נכון. לפעמים הנתינה היא משאלה לקבלה. ולפעמים חשוב גם לתת למשאלה זו ביטוי (ואז יש סיכוי לקבל...). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית