אודי. - תחושה קרבנית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/08/2018 | 06:12 | מאת: אביב 22

אין כל ספק להיותי קרבן אני לא יכולה לעשות הרבה פעולות . כל פעולה שלי גוררת מן הסתם עוד תגובות. כל זמן שזה היה הפגנת כוח בקטנה זה עוד היה נסבל. אבל זה עבר לדברים שהם מסכני חיים . המערכת לא מצליחה לעשות כלום . בגלל שהם מקצועיים . ואז נשארת הברירה פשוט לעזוב . אבל גם זה מורכב ולא פשוט. החוויה הקרבנית באה בגלים. אני מחזקת את עצמי במחשבה חיובית. באמונה שאני לא לבד והיקום אוהב אותי. ששום דבר לא קורה במקרה. שיש לי כוחות וכמו שפעם אמרת לי היום יש שם אישה חזקה... ובכל זאת זה כל כך תחושה נוראית של חוסר אונים ,ופחד אמיתי .... מה שעוזר לחוויה הנוראית הזו זה היחד היד ,החיבוק המוזיקה....התחושה שמישהו שומע אותי /את כולי . ....

22/08/2018 | 20:38 | מאת: ינשוף

אביב יקרה את לא לבד אני רוצה להקשיב לך ולהיות איתך אני שולחת לך חיבוק אוהב מכל הלב את כל כך יקרה 💗

הי אביב, יש מצבים בהם אכן אנחנו בפוטנציאל לפגיעה, להיות קורבנות. התחושה המרכזית אז היא חוסר אונים (ואני תמיד מקווה שניתן לעשות משהו כדי להפחיתה). בכל מקרה - אכן עוזר מאוד להרגיש שיש גב ושיש 'יחד'. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית