תובנות ............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/08/2018 | 08:15 | מאת: אביב 22

התקופה הזו האחרונה ,בזכות השדרוג הזה ..... והאילוץ שלי להיות בחוץ מכאן .......למדתי המון. על עצמי ,על המורכבות שלי,על הדרך העצומה שעשיתי ממקום שלא רצה לקבל את החלקים שלי הכואבים עד מקום שלא מוכן לוותר עליהם ולבוא בלעדיהם.........ההבנה כמה יש חשיבות לכולנו יחד ,תזמורת שלמה גם עם עדין לא ממש מחוברת........ והכי הבנתי מה הצורך ומה השימוש שהכתיבה כאן נותנת לי ........הרבה הבנות ,לימוד על אמפתיה הכלה,ההרגשה להיות לא מובן ,קושי להסביר את עצמי ,גם כשיש אנשים שמאוד מנסים ורוצים ......החידוד הזה עד כמה לפעמים ,אודי כמו שאתה אומר צריך רק להיות שם ,לתת יד כתף חיבוק בלי הבנה בלי תובנות -רק להיות. בתהליך הזה שעברתי כאן אתכם התעשרתי מבחינה מקצועית מאוד ..... למדתי עוד אמפתיה ועוד קשיבות ולנשום ולהיות מבלי לוותר על עצמי .......אז תודה אודי ותודה לכולכם שהייתם כאן ......ותודה דוקטורס על השדרוג הזה ......

08/08/2018 | 12:27 | מאת: חטוליתוש

אביבית ..יפה ונהדרת שאת....אני גאה בך ברמות....כל הכבוד לך....עומק של הבנה ורגשות.....פרטת אותם אחד לאחד ...מה עוד אפשר לבקש....את משהו מיוחד במינו....בהמון אהבה...חטולית

הי אביב, מצטרף בשמחה לדבריה של חטולית. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית