אודי וכולם, בוקר אור שבוע טוב,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/07/2018 | 06:59 | מאת: סוריקטה

אודי, חזרת בשבוע שעבר. חזרת ופתחת עבורנו את הדלת רחב רחב והזמנת בזרועות פתוחות וחיוך עדין.' בואו אפשר לדבר גם כך'. . . . . . . . . . . אנחנו נשארנו אנחנו. הכינויים, לפחות, שמורים. . . . . . . . . . . . . . הבית אולי מלא ערימות של רהיטים, מאובקים אפילו, מפוזרים אפילו, אין ממש חיבור מסודר לתאורה, אריחי הרצפה אולי עקורים, אבל בין לבין יש אותך ואותנו. שלמים. אפשר אולי, איכשהו לשמור על סוג של רצף גם בתנאים פחות נוחים, שאין אנו יודעים אם ישתפרו, אך הכוונה המדוברת היא כן. . . . . . . . . . . . . באהבה מסוריקטה 06:57

הי סוריקטה, בהחלט. בימים הקרובים אתפנה לעבוד מול 'דוקטורס' כדי להחזיר מרצפות למקומן הנכון, לסדר ולהחזיר צורה ומסגרת. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית