אודי וכולם......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/06/2018 | 10:24 | מאת: אביב 22

תודה , ועוד תודה ועוד אחת .....אוהבת אותך כל כך כל כך מדייק ונכון היו לי המילים שלך .. תודה לך שאתה מאפשר, חושבת שלומדת בעזרתך לדבר את הכעס את התחושות הקשות ולהצליח למזג אותם עם ההגיון הבריא ... ומה שנפלא בעיני שאני רואה את המקומות האלה מתחזקים גם בחוץ, במציאות להגיד לא נעים לפתוח לדבר ,לא לוותר על המקום שלי ... להגיד נפגעתי , אני כועסת אני מאוכזבת גם לאנשים שלא קרובים אלי גם במקומות של ביוקרטיה ואנשי מעמד שתמיד הפחידו אותי ... אודי ...עכשיו זה רגע כזה שמרגיש בבית מרגיש רצפה עם חלונות וקירות ... https://www.youtube.com/watch?v=AhifdAu6Iq4 ובלי קשר ואולי כן ...רוצה לשתף בתהליך שאני עושה עם המטפלת עם EMDR למצבים חרדתיים יום יומיים ....וואוו ועוד פעם וואוו כמה שזה כלי מדהים למרכז אותי לעבור דברים שפעם היו מפילים אותי וגורמים לדיסוציאציות מטורפות ... וחשבתי אודי עלייך ועל היפנוזה עצמית ...אתה יכול לנתב אותי למאמרים שכן פתוחים לציבור ויכולים לתת לי יותר הבנה ...חושבת שאני כבר במקום שיכול לחזור למדיטציות וארגון עצמי .... תודה לכולכם .....ולמי שעדין קשה בואו אנחנו כאן עבורכם , יחד זה יותר קל

18/06/2018 | 20:11 | מאת: חטוליתוש

איזה יופי פשוט תענוג לקרא אותך אני המומה מהיופי שלך..... יופי פנימי.... ממש לא פשוט ולא מובן מאיליו.... את ממש ווואווווו מעריצה את כל מה שכתבת מתוקה ונהדרת שאת בהמון אהבה חטולית

הי אביב, כיף לשמוע. לגבי היפנוזה עצמית - הייתי ממליץ שתעשי זאת במסגרת הטיפול (מבחינתי EMDR זה סוג של היפנוזה...) ולא לבד. יותר נכון ויותר מקצועי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית