אודי וכלם...................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/06/2018 | 07:27 | מאת: מיכ...

תקופה מטורפת..והתכוונתי למזוכיסטית..אבל מה זה משנה? גם סדיזם יש. בא לי לכעוס ולהרוס.מה יש להם?? למה בגיל כל כך צעיר ילד פוגע? וצריך להכיל גם אותו.... ולתת תחושת מוגנות. לא יודעת... תקופה קשה..והעדרותך הייתה גם לא פשוטה..אבל כמו שאביב כתבה רגשות כאלו נמצאים גם אצלי. אבל מאמינה בך, כבר עברנו כמה הפסקות וחזרת. סומכת עליך שתכין אותנו אם תרצה לעזוב את הפורום. עולם אכזר. אנשים רעים..פוגעים..וכשאני נתקלת בזה מרגישה שיש לי קארמה רעה למשוך אותם אליי....מבינה שזה לא הגיוני ואין לי כוחות כאלה..מאגיים.. תודה שענית..תודה שלא שכחת את הפורום..מקום חשוב לרבים. המטפלת נמצאת ונוכחת המון..וזה בסדר לי בינתיים התלות..לא נלחמת כמו פעם בזה..כמה שצריכה היא פה בשבילי. כי הכל צף ומציף ומתפקדת כרגיל. אז החזקה עוזרת מאוד....תודה גם לך.

18/06/2018 | 14:08 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, אולי אין זה בלבול כה גדול במושגים. חלקים שונים בך מנהלים בינהם יחסי סאדו-מאזו. זה, כנראה, גם קצת אומר שיש עונג מסויים בעניין. לכל הצדדים. אם אין נפגעים סבבה, אבל אם יש וזה מפריע, אז פחות, כנראה. בינתיים, סוריקטה

18/06/2018 | 14:14 | מאת: סוריקטה

ויש גם חמלה. הנמצא את האיזון? או עידון לאגרסיה אצלנו אנו? קונרד לורנץ הבייהוביוריסט, כמדומני, כתב ספר על התנהגותם של בעלי חיים (והייתי לוקחת זאת לגמרי לכיוון של בני אדם). On aggression למה נזכרתי, לא יודעת. בכל אחד מאיתנו, כל אחד, מסתתרת מפלצת. ככה זה. יאללה, בשמחות סוריקטה

18/06/2018 | 19:05 | מאת: חטולונת

מיכלי מתוקה את נשמעת לגמרי מוצפת הכל משפיע עליך בצורה ממש קשה אפילו קיצונית..... העומס עלייך ממש קשה מתוקה והרגשות פשוט...... אמת שהעולם אכזר אין ספק אבל זה כבר מאז בריאת העולם בדור שלנו ..?זה הפך להיות מודגש בלי סוף החשיפה כל כך גדולה רק כדי ליצור מודעות ואז כשיש מודעות מה נהיה.....? לחץ של כל המדיות האפשרויות.... לחץ נפשי מטורףףף לאן שפונים..... מה הפלא שמרגיש לך ככה.... איתך מתוקה חטולית

הי מיכל, כעס אינו סדיזם... ולכעוס על היעדרותי זה טבעי ובסדר. ואין ממה לחשוש. אני כאן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית