היות הורה לכל כך הרבה אנשים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/06/2018 | 06:06 | מאת: סוריקטה

אודי, כך אני רואה אותך. ומה שיפה, ואני מניחה, היות שאתה בריא, שאין לך בלעדיות. ואני שואלת את עצמי איך זה להיות דמות שאנשים רבים נזקקים לה, שהיא כל כך ראויה, יש בה גאווה של קיום עצמי, ויש לה הרבה מעגלי קירבה די צמודי ללב. ואני - תלויים בי. בעיקר בעלי חיים וצמחים. יש גם כמה קטנטנים, אבל יש להם הורים אוהבים אוהבים. אני השלישית הדומיננטית ולתקופה ממש קצרה. מבחינה זו (ועם כל הקושי וההשקעה) - להיות מטפל זה מאד מאד מיוחד. תודה לך, סוריקטה

18/06/2018 | 17:17 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה מתוקה כמה יפה את רואה בעינייך את האחרים..... למה את לא מצליחה לראות כך גם את עצמך ? חי.... צומח.... דומם..... כולם זקוקים ליחס..... כולם זקוקים לחום כולם באופן כזה או אחר תלויים בך הכמות לא בהכרח חשובה אלה האיכות של ההשקעה שלך ואני מאמינה שאת מאוד מאוד איכותית יפתי אז אנא ממך ...לא לזלזל במה שאת כן משקיעה וזה לא מעט.....ב ר ו ר.... בהמון אהבה חטולית

18/06/2018 | 20:04 | מאת: מיכ...

מסכימה עם חטוליתוש..ומבינה שזה מעורר קנאה..אין לך במה! את יכולה להתגאות ביכולות שלך ובראיית האחר שלך בלי ללמוד פסיכולוגיה. 🤗ואודי כבר רמז לך הרבה פעמים על כך.ובמבי ועוד בנות...ואודי, הוא אוהב אותך מאוד אחת הפיבוריטיות פה בפורם....בת לתפארת 😁

הי סוריקטה, את נהדרת. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית