........א..ש....מ...ה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/06/2018 | 22:06 | מאת: הילה36

אודי זה בא האשמה הכאב השנאה העצמית זה בא אין לי כח נופלת צונחת מבפנים אודי אני שונאת אותה את הילדה אני רוצה להרוג אותה

15/06/2018 | 16:49 | מאת: חטוליתוש

היי הילונת....... רק רגע,.....חכי שניה מתוקה מה פתאום להרוג אותה..... על מה ולמה ? מה היא אשמה ???? היא זו שנפגעה ..... היא זו שסבלה.... י ל ד י ם.....א ף..... פ ע ם......ל א.....א ש מ י ם..... מבינה שהכאב שלך עצום..... ועדיין... נראה לך שהמצב יכול היה להיות שונה ...... חבקי אותה תגני עליה היא שמרה עליך... ..כמיטב יכולה..... תסתכלי לה ישר בעינים אם את מסוגלת ...... זה פשוט לראות שם את הכאב , את ההקרבה שלה בהמון אהבה חטולית

18/06/2018 | 21:03 | מאת: הילה36

חטולית תודה על הדיוק

17/06/2018 | 06:58 | מאת: סוריקטה

הילה, אנא, לא לשנוא את הילדה. זה נורא. חשבי על כל הסיפורים האלה בחדשות ובשמועות, על אלה ששנאו את הילדות ולפעמים גם הרגו אותן. וזה אולי לא משנה כל כך אם אלו הן עצמן או ילדות אחרות. מוזמנת / מוזמנים לקרוא את הסיפור הקצר (אך האיום והטריגרי, אבל אזכיר שזה סיפור, לא מציאות) "מתה לישון" / "לישון: של צ'כוב. https://tinyurl.com/yba8r8e5 סוריקטה

19/06/2018 | 15:00 | מאת: הילה36

תודה מופלאה על התגובה....

הי הילה, יש בוודאי עוד רגשות שם, חוץ משנאה. תני להם גם מקום. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית