אודי יקר...חסרת לי מאודדדד......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/06/2018 | 07:49 | מאת: מיכ...

לא קל לי. אבל חוזרת לכתוב. אני בתקופה קשה במיוחד.....מקרים כואבים קורים מסביבי...ילד בן שש וחצי פגע בילדה בת ארבע וחצי...כלם מעורבים בלאגן רציני....להתעסק בזה קשה.. וצריך לשמור על סודיות.. ופתאןם עוד מכה..אבא של ילד פגע במישהי לפני מספר שנים..נכנס לכלא לחמש וחצי שנים פלוס פיצוי. שני ילדים היו אצלי בגן ועכשיו הילד השלישי...איך לא ראיתי???? ואני...נכנסת לאינטרנט ובדקתי מה כתבו עליו..נכנסת לקרוא ממש סדיסטית למרות שיודעת שזה עושה לי רע!! למה אני עושה זאת???? במקום להמנע מזה????? והמטפלת עכשיו די צמודה בנייד איתי. קשה להוסיף פגישות הוספנו לשבוע הבא. אבל כל יום קשה לעבור אותו........בקיצור עברתי שבועיים מטורפים ועדיין עוברת..לא מאמינה שאני מתפקדת מצויין ומבפנים נקרעת.... הייתי אצלה ילדה בת 4 ממש.. ונבהלתי..והכל מוזר עכשיו. למה אני נשאבת לקרוא על זה???? למצוא משהו. מה???? סדיסטית זה מה שזה.... :(

14/06/2018 | 12:03 | מאת: ינשוף

מיכלי יקרה מבינה את רגשי אשם שלך אבל את לא אשמה... אם היית רואה היית עושה משהו...הכי חשוב שאת פועלת עכשיו ורוצה לעזור... חושבת על עצמי...אף אחת לא שם לב שנים!!! אין לי מילים חכמות... יודעת שזה ממש קשה... אני יודעת מקרוב לצערי... איתך, ינשופים

14/06/2018 | 13:14 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי מעצם היותך נפגעת אני מאמינה שזה מושך אותך לקרא מבינה שאת קרובה לילדים של המשפחות הנפגעות אבל עדייין...... קחי את עצמך אחורה על מנת שלא תישאבי .... את עושה מבחינתך כל שאת מסוגלת ישנם דברים שהם מעבר ליכולות שלך לעשות.... תני לאנשי מקצוע לעזור במקום....... ואת כזו רגישה ומקסימה..... בהמון אהבה חטולית

הי מיכל, סדיסט הוא זה שגורם כאב לאחרים. מדוע פליטת הקולמוס הזו, ועוד פעמיים? מדוע ההאשמה והקטרוג העצמיים הללו? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית