צריכה כתף לנוח עליה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/06/2018 | 22:43 | מאת: הילה36

היי אודי, קשה לי עם המורכבות של החיים שלי. פוסט טראומה שדורשת טיפול, ילדים שצריכה להילחם על הקשר איתם. היום פגשתי את הילדים, ואני מרגישה שלביתי יש קשיים חברתיים. היום דיברתי איתה על זה בפתיחות וכנות. מנסה להישען צריכה להניח את הראש. כבד עליי המסע.... הילה

13/06/2018 | 20:20 | מאת: אביב 22

טוב שבאת אהובה אפשר לשבת אתך קצת .... שולחת כוחות ,ומזכירה לך שאת לוחמת אמיתית ....לא פשוט אבל עושה יופי של עבודה 😊

14/06/2018 | 13:03 | מאת: הילה36

תודה רבה.... מרגישה את הכוחות. הילה

13/06/2018 | 23:03 | מאת: חטוליתוש

היי הילה מתוקה אמת ....צריך המון כוחות להילחם בפוסט טראומה.... גם להילחם על הקשר עם הילדים לא פשוט בכלל כואב לגלות שגם לבת יש קשיים..... למי מהילדים היום אין קשיים אבל את אשה חזקה מאוד יש בך את הכוח ...... הגעת לאן שאת בזכות הכוח שבך ובזכות הנחישות שלך נלחמת.....ועדיין ממשיכה.... את לוחמת אמיצה יכולה להציע לך כתף.....אם עוזר וחיבוק ענק לאישה ענקית כמוך בהמון אהבה חטולית

14/06/2018 | 13:04 | מאת: הילה36

חטולית תודה רבה על המילים. הילה

14/06/2018 | 12:09 | מאת: ינשוף

הילה יקרה יודעת שקשה.. מאוד כאן יחד איתך.. ינשופים

הי הילה, המסע אכן נשמע לא פשוט. מפרך. וזה בסדר לנוח ולהשען. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית