שייכות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/06/2018 | 11:11 | מאת: סוריקטה

הי אודי וכולם, ארשה לעצמי לפתוח הודעה נוספת, ואשאל שאלה, שאני יכולה לנחש מה המענה שלה. האם תקבלוני כאן, בריאה, שקטה, מווסתת, מחוברת וצלולה? האם גם כשאיני זועקת את סבלי, ייסוריי וזעמי, כשאני בוחרת לעתים לנוח או להיות בשקט? האם גם כך אני שייכת? סוריקטה

הי סוריקטה, את שייכת. נקודה. אודי

08/06/2018 | 15:49 | מאת: חטוליתוש

זו בכלל לא שאלה זה מובן מאליו....! תמיד שייכת ובכל מצב בהמון אהבה חטולית

08/06/2018 | 16:31 | מאת: סנופקין.

את מותק! לכבודך: https://www.youtube.com/watch?v=-UQugJVbRRg בדיוק בדיוק כמו שאני ככה זה טוב!!!

10/06/2018 | 18:21 | מאת: סוריקטה

הי סנופקין (כינוי מדהים) איזה אוצר של שירים יש לך! סוריקטה

10/06/2018 | 02:22 | מאת: קוהלת

היי סוריקטה. את חלק בלתי נפרד מהפורום הזה, בכל בית ומשפחה אנשים משתנים ולא נעלמים בגלל זה. שינויים למיניהם הם דברים לגיטימיים וכשהם חיוביים הם טובים במיוחד, גם לנו. 😊 שמח להיות כאן. קוהלת.

10/06/2018 | 18:22 | מאת: סוריקטה

טוב שאתה כאן, קוהלת. כמה טוב סוריקטה

10/06/2018 | 07:36 | מאת: אביב 22

ברור שאת שייכת !!!!!!!! והמטרה היא להוריד מינונים ואולי להגיע למצב שהלכנו ורק באנו לבקר ...לפעמים ... בעיני הפורום הוא קביים לטיפול וכשזה מתמנף אפשר לשחרר ... ובואי גם בטוב זה יחזק אצלך את הכוחות אני חושבת שזה רעיון נפלא ....ואז גם להצליח ברע עם טוב וטוב עם רע ....איזון ❤💙

10/06/2018 | 18:25 | מאת: סוריקטה

הי אביב, אני עדיין תוהה באשר לשייכות. למשל, לא מימשתי הורות. וזה אובדן ענק עבורי. גם הפוטנציאל אבד, זה מרגיש לי מאד נורא. במיוחד שפחות מבינים. אני מנסה להשתמש בפורום כמתחזק טיפול. נראה לי. וגם מנסה לתת דוגמא שהיא ולתת יד להישענות על החלקים החזקים וכן מגע עם המציאות. תודה יפה שלי, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית