למנהלי הפורום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/05/2001 | 16:45 | מאת: שומר מסך

או איך שתרצו לקרוא לעצמכם מן הראוי להודיע בפני כל עם ועדה כי האדון המכובד פלד לא נמצא או ימצא בפורום הנ"ל ולא יציע את עצות אחיטופל שלו כך המצב נראה כלעג לרש ולדעתי זו חוצפה לתת לאנשים לחכות לתשובות שלא מגיעות נכון אני ידוע כאחד שלא אוהב זן זה של רופאים וכמו שאמרתי כבר מזמן הוא לא עושה טובה לאף אחד רק לעצמו ומקדם את המכירות הפרטיות שלו דרך פורום מכובד זה לא מן הנמנע שאכתוב גם למנהל קהילת הפורומים שימחק את שמו מהרשימה המכובדת שחבל ששמו מקלקל הכול כתפוח רקוב בארגז בברכה יהודה מפורום הלם קרב

29/05/2001 | 17:25 | מאת: שומר מסך

http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=6&i=75479&t=75322

29/05/2001 | 17:39 | מאת: ""אור""

טוב הספורים שלו מוכרים...הדיסק שלו נדפק...בטח הוא היה צרוב..אבל בטח בראשון לחודש בין מרשם למרשם הוא בא לקחת תשיק ותבונוס מחברת התרופות

29/05/2001 | 19:02 | מאת: ד"ר דרור גרין

ליהודה ולאור, ההודעה שלכם במקומה, למרות שניתן לוותר כאן על הגישה התוקפנית. נראה לי שד"ר פלד אכן ויתר על השתתפותו בפורום, אך אין זאת אומרת שאין צורך ביועץ בתחום זה. כנראה שבקרוב יצטרף אלינו פסיכיאטר חדש שיוכל לענות על שאלות הנוגעות לטיפול תרופתי. בברכה, דרור גרין

29/05/2001 | 19:10 | מאת: שומר מסך

אני הוא יוזם ההודעה והכול נכתב למר פלד הנכבד ולדעתי יש לגרוע את שמו מפורום זה

29/05/2001 | 20:00 | מאת: יריב

אולי ביגלל שהפורום הזה מיתנהל כמו צ'ט,קשה ליראות הודעות? ההודעה שלי נידחקה לעמוד אחר ביכלל,ביגלל התכתבות אחת גדולה בין 2 מישתתפי "פורום",את התשובה שלי קיבלתי בפורום אחר לגמרי פורום שלצערי או לשמחתי הוא הרבה יותר מאורגן מהפורום הזה. יריב

29/05/2001 | 20:41 | מאת: שומר מסך

מה הקשר אם הוא בכלל לא כאן מר פלד

30/05/2001 | 05:38 | מאת: דניאל

יריב חמוד באת...לריב? האדון ביקש רק לגרוע את שמו של ד"ר פלד מכייון שהוא נעלם סתם ככה ביום בהיר מבלי אפילו להפרד. האם זה דרכה של הפסיכיאטריה?לנטוש?ואפילו לא להודיע על כך? לכן כפי שאמר מורנו וידידנו דרור גרין שאכן יבוא ביום אחר פסיכיאטר שיוכל לענות על השאלות. לבינתיים אנו עם צוות הפסיכולוגים וטוב לנו כך... דניאל.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית