רואה עידכונים מאוחר...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/04/2018 | 22:08 | מאת: קוהלת

היי אודי. לאחרונה אני רואה הודעות ממש מאוחר אחרי שהם עולים לאתר. לפחות ככה זה נראה לי. תוכל לעזור לי להבין איך להתעדכן בזמן?

16/04/2018 | 14:54 | מאת: חטוליתוש

כך זה אצל כולם אי אפשר לראות את ההודעות מיד אחרי שכותבים אותם אודי צריך לקרא ורק אחרי אישור ממנו ההודעות עולות גם אני לא אוהבת לחכות אבל כך זה עובד סבלנות היא מילת המפתח חטוליתוש

הי קוהלת, ההודעות - כמו שכתבה חתוליטוש - ממתינות לאישורי בטרם ניתן לראותן (בעבר ניסיתי כמה פעמים לפתוח את אפשרויות התגובה - אך זה הביא להשתוללויות אלימות. כך זה שמור יותר). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית