ובנוסף - רוצה לומר לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/04/2018 | 10:59 | מאת: סוריקטה

שהתופעות שאני מתארת קשורות על פי הרופא - שנחרץ למדי בדעתו - לירידה במינוני התרופות. קרי, גמילה. הכל מדווח ושמור. סוריקטה

15/04/2018 | 17:40 | מאת: אביב 22

גם מצוקה מגמילה מגיע לגוף התייחסות ואפשר קצת לרדת במחויבות ... הכל בסדר ורומא לא תיפול ... היא כבר נפלה ואת יקירה לא אשמה בכך ...:)

15/04/2018 | 20:19 | מאת: מיכ...

טוב לדעת שהכל מדווח ושמור.. שמרי על עצמך יקירתי. את חשובה וראויה לטיפול טוב!!!!

16/04/2018 | 06:55 | מאת: חטוליתוש

הורדת מינונים בתרופות גורמת בהכרח לתופעת גמילה אייך את מרגישה עכשיו ?? מקווה שאת יותר טוב איתך חטוליתוש

16/04/2018 | 07:30 | מאת: סוריקטה

שזה די מבאס, בחילות הקאות הזעות וכאבי ראש. אבל זה גל, וזה עובר. גם אם כמה חודשים. המטפל אומר שווה את זה. למדתי להקשיב לו במקומות מסוימים, ומאד. וכמו שאני כותבת - פנינו לעתיד! סוריקטה

16/04/2018 | 09:10 | מאת: ינשוף

סוריקיטה יקרה טוב שיש רופא שעוקב .. מקווה שעם הזמן דברים יתאזנו שבוע טוב ומבורך, ינשופים

16/04/2018 | 16:19 | מאת: סוריקטה

תודה שאתם איתי. עבדתי קשה היום, מעט אנוח והיום פעם ראשונה שאלך לבקר את אותו אדם מבוגר ערירי שטיפלתי בו, וקפץ מהחלון ומצאתי למטה. הוא משתקם ומתקשר. אולי אספיק להיות כאן גם מאוחר יותר. השבוע קצר יחסית, אנסה להקל על עצמי. תודה אנשים טובים, סוריקטה

הי סוריקטה, בהחלט סביר שכך. המשיכי לשמור. המשיכי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית