שבוע טוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/04/2018 | 20:58 | מאת: סוריקטה

Back to life Back to reality הי כולם, שבוע טוב. נכחתי בסופ"ש באיזה אירוע והופעתי במלבוש לא סטדרטי עבורי. נשי ועדין. התנהגתי בפתיחות ולבביות. אכלתי מהכל וממש לא בפראות. היה חביב. אבל כששבתי לקצת סינדרלה שאני, סיימתי בבחילות והקאות, לצערי. ברור שלא יזום. אני ממילא חולה ועל הגבול. שתהיה מנוחה. סך הכל אני בסדר וסביר שיתוקן וממחר חזרה לעבודה הקשה שלי. כן, רופא הנפש שלי מזכיר לי לתת פחות ממאה אחוז בעבודה. מכמה וכמה סיבות טובות. גם כדי לא להגיע לצד האגרסיבי שבי. סוריקטה

15/04/2018 | 17:32 | מאת: אביב 22

אני רק בקשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שימרי עלייך ... עצוב לי לקרוא אותך , מרגישה אותך בבטן הרכה וזה מרגיש לא טוב....

16/04/2018 | 16:57 | מאת: סוריקטה

מבינה מה את מרגישה, אביב. מזכיר לי שאני רואה מבחוץ אלכוהוליסט או מכור לספורט וכדומה ומנסה להאיר, ונדחית. מזה שעה שאני נחה, אוכלת ושותה. והנה אפילו אני כאן בפורום. רוצה לעמוד בהבטחה שלי לזקן ההוא, הוא מתגעגע. חודשים ש. אבל לא אלך ברגל, כי אם אסע באוטובוס. וחטוליתוש - 'משמעת ברזל' חח חייכתי לי. אני תמיד מתרוצצת וחרוצה, הרבה הרבה הרבה שנים. נדמה אולי שזאת אני. וגם - עובדה היא שהמקום הקודם היה יותר מידי וכן עבר את הגבול, כנראה, והמשכתי למקום חדש. ואני טוב טוב בודקת אם יש לי נטייה לשחזר. לא רק עם עצמי. אלא משתפת עיניים נוספות, ומקווה שיודעת לתת מקום לכולם. המצב, לפחות כפי שאני רואה כרגע, שונה. שונה שונה. תודה לכן, אוהבת, סוריקטה

16/04/2018 | 06:44 | מאת: חטוליתוש

כל הכבוד לך לא שוכחת לרגע את הגבולות שלך משמעת ברזל הלוואי עלי :-)) שמחה בשבילך שאת מצליחה חטוליתוש

16/04/2018 | 22:31 | מאת: אביב 22

הי יקרה ואל ההצלחה והמקום שאת לוקחת הייתי בטוחה שכתבתי לך אבל כנראה.. בכל מקרה גאה בך על ההצלחות , נפלאות בעיני .. שמחה כל כך על הדרך שאת עושה ....מחבקת

הי סוריקטה, עוד קצת - וזה אחל'ה... וגם במקום הזה זה נשמע טוב מאוד (גם אם עם כמה מחירים...). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית