מצטערת שאין לי זמן לענות............................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/03/2018 | 15:36 | מאת: מיכ...

לפחות אני עסוקה משש עוד לא סיימתי לבשל, שלחתי את כלם החוצה, לאכול בחוץ, להיות בחוץ....לפחות זאת חוויה בשבילם. כל הגוף כואב אבל מי מרגיש אותו :) כשעסוקים פחות מתבכיינים. מזל שכך. אז לומר לכלם חג שמח וכשר למי שמקפיד :) בריאות הנפש והגוף...זקוקה ל....כן, תודה למי שחיבק..ומיקה, הצחקת אותי, אצלנו אומרים "פולניה"...אוהבת להכין ולארח פחות להתארח. חג שמח אודי יקר, תודה על היותך פה. לא קל אבל יהיה נסבל לא יודעת מתי המנוחה פה בגלל החג, בטח תכתוב.

29/03/2018 | 20:47 | מאת: סוריקטה

מיכל, צחקתי לרגע - אנשים מגיעים לערב הזה עם שרירים תפוסים, אבל אולי נזכרים בזה רק אחרי שהערב חולף. נראה לי שככל שאנסה להתכחש לגנים הפולניים שאצלי, לא אצליח במיוחד. חג שמח! כואב כשנפרדים, אבל יש בזה לפעתים גם הקלה. בידיעה. סוריקטה

29/03/2018 | 20:48 | מאת: שירה2017

חג שמח מיכל שלך שירה

הי מיכל, חג שמח וכייפי (למרות ההכנות והאירוחים). מייד אפרט את זמני החופשה... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית