אודי וכולכם הי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/03/2018 | 11:55 | מאת: .במבי פצוע..

אודי אהוב, מתגעגעת אליך.. גם לכולכם פה .. אודי.. כן..יורד גשם ...לפני פסח.. ובכל זאת מרגישים כבר את האביב.. אודי, גם אתה רואה את הפריחה המשגעת ? הצבעים, הריחות, הצלילים... אפילו אוטיסט לא נשאר מכונס בעולמו הפנימי.. אפילו לאוטיסט הריחות הללו,הצלילים, הצבעים , מצליחים להוציא אותו החוצה.. אודי, אני מרגישה שקורה לי משהו.. משהו... אני מאוד מאוד אוהבת את תקופת האביב.. מאחלת לך ולכולכם חג אביב שמח ונעים .. שלכם, במבי.

29/03/2018 | 19:33 | מאת: סוריקטה

הי במבי, גם אני מתגעגעת. הגשם הרשים גם אותי. וגם הפריחה והלבלוב. הריחות, שינוי משמעותי בקצב הארכת שעות האור משגעים את כל בעלי החיים והצמחים. אני, לפחות, מבחינה בשינוי התנהגותי משמעותי. ולראייתי, אוטיסט, אוטיסט כל-כך כל-כך כל-כך רגיש לקיומו של חוץ, סביבה, זולת ולנויאנסים בשינויים, עד כדי צריבה ברמה קיצונית, ולתפיסתי, זה בדיוק מה שגורם לבנות חומות ענק מנתקות ולהתכנס בבועה. שינוי במבי, אני מניחה. חג אביב פורח, סוריקטה, וחלקיה האוטיסטים.

הי במבי, איך אפשר שלא להרגיש? איחולי אביב גם לך, אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית