פחד.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/03/2018 | 00:04 | מאת: אביב 22

לפחד שלי יש שיניים חדות ורעות לפחד שלי יש ריח חזק וחריף לפחד שלי יש צבע בצבע אדום כמו דם עם נגיעות של שחור לפחד שלי יש צורה של אדם לפחד שלי יש שיניים חדות כתער והפחד הזה כל כך מהיום ולא מאתמול.... מנסה להישאר מעדיפה להעלם לא יודעת להתמודד איתו אחרת

08/03/2018 | 09:36 | מאת: ינשוף

איתך בפחד אוהבת ינשופים

הי אביב, כמו שאני אומר ומזכיר לעתים קרובות - זה זיכרון של הפחד. אני משער שעכשיו הרבה יותר בטוח. אודי

08/03/2018 | 21:51 | מאת: אביב 22

לצערי אודי זה פחד מהיום ולא זיכרון מהעבר .. יש אנשים מאיימים ורעים היום בעולמי ....וכן התגובות מלוות בפחד של העבר ... אבל לצערי המציאות היום היא פשוט נוראית ...

10/03/2018 | 19:00 | מאת: סוריקטה

אביב, מכירה את הסיפור 'איתמר פוגש ארנב'? איתמר חושב שארנבים גדולים כמו, כמו, כמו פיל. ויש להם שיניים, ענקיות וחדות, אפילו בזנב. והארנב חושב שילדים הם מאד מסוכנים ויש להם שיניים, אפילו בזנב. ואז הם נפגשים. אין על דוד גרוסמן. ומשערת שאת מדברת על משהו של היום, ובכל זאת, מזכירה סיפור חביב ממש. שלך, סוריקטה

11/03/2018 | 15:15 | מאת: אביב 22

סוריקטה לא ארנבים ולא איתמר . אמיתי יקרה וממש אבל ממש לא מוגזם ..יש גם סכנה ממשית לבטלוני ובטחון משפחתי ושלטון החוק כבול היום נאמר לי כן גם אני במקומך הייתי דואגת ... לא קשור לפגיעה ולא קשור לעבר .. עצוב מעולם לא חשבתי שאפגוש אנשים כאלה .. מנסה בכל הכוח להחזיק מעמד ולא לוותר ... תודה שכתבת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית