שבת שלווה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/11/2017 | 21:21 | מאת: מיכ...

שתהיה שבת שלום, נעימה ושלווה למרות הפנים הסוער שבי, שאקבל את החסר בחיבוק..ולכלם חיבוק עוטף ונעים חזרה. אודי, מה שקיווית מתרחש, מקום שנעזר אחד בשני ומכיל ולא תלוי רק בך, בתשובות שלך. האם גם אני פחות תלויה? תלוי את מי שואלים ומתי :( עכשיו זקוקה לשלווה וחיבוק שקט ועוטף ללילה טוב. שבת שלום.

הי מיכל, אכן כן. וכמו שאני כותב לא פעם - יש כל מיני סוגי תלות, והבוגר שבהם היא ההזדקקות. וכשאנו יכולים להזדקק - אנו יכולים להיעזר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית