אתם יודעים ש...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/11/2017 | 18:05 | מאת: סוריקטה

... עדיין לא בכיתי בכל שנות הטיפול? תוהה כמה זה מוזר. סוריקטה

16/11/2017 | 23:29 | מאת: גולם.

יכולה רק לומר לך שגם אני עם ותק בטיפול ולא בכיתי בכלל (למעט רגע אחד של מחנק בגרון שלא התפתח לדבר), גם אני חשבתי שמוזר וגם שאולי אני עוצרת את עצמי, שומרת את עצמי מלהרגיש לידה...או שאולי לא נוח לי איתה לבטא רגש, שהיא לא נותנת לי תחושה של בטחון להשתחרר...איך בזבזתי שנים איתה בנסיון שזה יקרה

הי סוריקטה, משאלה יפה בעיני. אודי

17/11/2017 | 07:38 | מאת: אביב 22

אודי תודה ,כל כך נפלא ונוגע .. סוריקטה אהובה מאחלת לך שכן תצליחי לפחות בטיפול .. יודעת מהנסיון של מי שלא אפשר בכלל , בעיקר בגלל המנטרות של אמא. שאני לפחות בחדר מאפשרת קצת בכי זה מרגיש אחרת אחר כך . חיבוק לשבוע חדש

19/11/2017 | 06:26 | מאת: סוריקטה

אודי, יופי של מילה מצאת עבורי - משאלה. משאלה וחרדה די הולכות ביחד לפעמים. מה מעכב, מה... סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית