פחד קהל | שאלה לגבי פתרון הבעיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/11/2017 | 22:52 | מאת: עידן91

שלום, אני סובל מסוג של פחד קהל, כאשר אני נמצא בין הרבה אנשים אני תמיד נלחץ ובהרבה מקרים כאשר אנשים מסתכלים עליי ואני אמור לדבר , אני מסמיק , שזה משהו שמפריע לי בחיים ובעבודה. אני רוצה לעשות הכל כדי לפתור את הבעיה הזאת. רציתי לדעת, מה אני צריך במקרה הזה ? פסיכולוג או מאמן אישי ? והאם טיפול פסיכולוגי יכול להזיק לי בעתיד בקבלה לעבודה ? הרי ברוב מקומות העבודה, חוטמים על טופס ויתור על סודות רפואיות שזה קצת מפחיד. אני מעריך כל עזרה שאתם יכולים לתת.

שלום עידן, ממליץ על טיפול היפנוטי אצל מהפנט בעל רישיון וניסיון. אם אתה הולך לטיפול פרטי - איש לא צריך לדעת מזה וזה לא אמור לפגוע בך אלא להועיל לך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית