סטרס אני וגופי.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/09/2017 | 15:18 | מאת: אביב 22

רמות הסטרס שלי מטורפות הגוף כרגיל משלם מחיר כבד עד בילתי נסבל הפיברו משתולל הפרקים צועקים השלד על שלל בעיותיו התעורר לתחייה כלום לא עוזר לרמות הכאב לא מצליחה להרגיע את הסטרס הפעם באמת שמנסה להיות שם לעשות פחות לדחוק בו בגוף הזה פחות ועדין כנראה עושה יותר מידי...וכל כך כואב לי ...אבל זה כנראה המחיר שאני משלמת על החוזק הנפשי כרגע על לא להתפרק מול העומס הנפשי .... כואב לי שאני משתגעת ...אם לא הנפש אז הגוף אם לא הגוף אז הנפש ...

הי אביב, סטרס יכול להיות דבר דינמי, משתנה. נסיבתי. ואם זה כך - אפשר 'לנצל' את הרגעים בו הוא פחות נוכח כדי לנוח ולאסוף כוחות. גם אם זה רק יחסי, בסופו של דבר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית