להיראות איתי זה בושה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/09/2017 | 11:17 | מאת: mika

אודי, בעצם אני רוצה לכתוב כאן שאני כן מרגישה לבד בעבודה הרבה פעמים. יש כאן מישהי בעבודה שהיא גם לא הכי מוצלחת חברתית , והרבה פעמים שמעתי את הבנות צוחקות עליה ולא משתפות אותה בשיחות. והיא משום מה נהייתה קצת חברה שלי לאחרונה. ואני דווקא מחבבת אותה מאוד. ויום אחד היא אמרה לי שהיא חוששת שהחברות איתי תפגע בה חברתית. האם אני סמל סטאטוס נחות? מה, בושות לדבר איתי? אני כלום? להיראות איתי זה בושה? והקולגה ההיא שיודעת? היא כועסת עליי כל כך (בסדר, בצדק) שכנראה שלא נדבר יותר אף פעם. אודי, אני נשמעת כמו ילדה קטנה עכשיו נכון? שוב התחושות הללו משתלטות עליי...

הי מיקה, את נשמעת (כמו בפעמים רבות אחרות) נעה בין קצוות מנוגדים מאוד של חוויה. אולי יש גם דרך באמצע... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית