רולטה רוסית...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/09/2017 | 08:15 | מאת: אביב 22

יש לי יכולת בחירה בן שני שולחנות משחק רולטה רוסית . כל בחירה שולחת ללא נודע עם סכנות ופחדים .. הדרך האחת תגביר חרדה תגביר פלאשבקים וסיוטים וקולות ורעשים ...ואי ספקות באופן קבוע ...מבחינת הרפואה דרך שמרנית מלווה בחשש תמידי אבל נו לא רציני בכל מקרה חירום אפשר לבחור בשוחחן השני . מי יודע איך זה משפיע עלי רק אני . בשולחן השני רולטה רוסית להכנס להליך רפואי ולהתפלל . כי אף אחד לא יודע לאיזה מקומות אפלים זה יוביל ...גם כאן התגברות של חרדות כי אף אחד לא רוצה לאבד הכל ברגע או לאבד משהו בכלל.. . אוף .... שתי דיעות שני שולחנות כל אחד דבק במחשבה שלו לא בלי ספקות ואני צריכה להחליט לאיזה שולחן ללכת ...לגרדום תוך אמונה ותקווה שהכל יהיה בסדר למרות הסיכונים .. או תקופת ביניים מלווה בהמון חששות מעקבים פולשנים שידרדרו את מצבי הנפשי בודאות .. אוףףף כבר אמרתי ותודה שאני עדין במצב שיכול לבחור ולהחליט ...

06/09/2017 | 18:23 | מאת: ינשוף

אביב יקרה החלטה לא פשוטה עם השלכות משמעותיים מאחלת לך שאלוקים ידריך אותך להחליט את ההחלטה נכונה אוהבת ואיתך, ינשוף

07/09/2017 | 14:46 | מאת: אביב 22

תודה אהובה בטוחה שבסוף יהיה בסדר ... זה רק צומת כזו .

06/09/2017 | 20:40 | מאת: שירה 1234

אביב יקרה אני כל כך מצטערת לקרוא שמצבך הבריאותי לא טוב. מאמינה שהאינטואיציה שלך תדע לבחור נכון את המסלול שימזער עבורך את הסבל. אולי חוות ּּּּדעת שלישית תוכל לעזור לך להכריע? מאחלת לך באהבה הרבה בריאות. שירה

07/09/2017 | 14:48 | מאת: אביב 22

תודה יקרה תודה שראית אותי .. מקווה שהסבל הוא זמני ולא יודעת בקשר לעוד דעה סומכת על מי שמלווה אותי בתהליך .. .

07/09/2017 | 15:25 | מאת: אביב 22

אני יודעת שכתבתי לך קודם ואיך את ???.... אוהבת שאת כאן בסביבה ...תישארי

07/09/2017 | 18:54 | מאת: רוני

שיהיה הכל לטובה. הרבה בריאות.

הי אביב, הכי קשה זה לבחור בין שתי אופציות לא טובות. אבל אני חושב שאם ניתן להתייחס לאפשרויות בצורה שונה - זה יכול להיות יותר נסבל. ואכן - טוב שאפשר לבחור. אודי

08/09/2017 | 06:56 | מאת: אביב 22

אודי לוקחת את הרעיון שלך בשתי ידיים ומשכתבת את הדברים בשפת היש ... אז תודה שיש לי אפשרות בחירה ולא בציניות כי אם בהבנה שמצבי לא קריטי ויש לי אפשרות כזו . תודה שנפלתי על איש מקצוע מקסים נדיר פשוט אדם מעבר להיותו מקצועי . תודה שאני לא לבד בתהליך תודה שאני יודעת שאם כל הקושי בתהליך אני יעמוד בזה תודה שדברים ניצפו מבעוד מועד גם אם במקרה שוב מוכיח שאין מקרה בעולם כלל תודה אודי על האפשרות לאזן קצת ולא להאחז בסבל .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית