מוטרדת מהספקות..........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/07/2017 | 01:01 | מאת: ינשוף

שוחחתי המון עם המטפלת על הספקות לגבי העבר.. הזכרונות.. וכן... אני רוב הזמן לא מאמינה אני לא מסוגלת להאמין ואני שואלת את עצמי שאולי אני באמת לא שפויה והכל בראש אני יודעת שהבאתי את זה לכאן בעבר אבל אני לא מוצאת מנוח אני גורמת לעצמי סבל רב . אני מרגישה שאני נמצאת בין 2 עולמות.. עולם של אמת עולם של שקר עולם של להאמין עולם שלא. שנים של סבל רב של ספקות אין יוצאים מהמקום הזה? אולי אשאר בו לנצח?? מתוסכלת וכואבת מאוד.

23/07/2017 | 18:39 | מאת: אביב 22

הכי מובן מאליו ... קשה עד מאוד להאמין לסיפורים האלה ..כי הם קשים ובילתי ניתנים להבנה ולעיכול ...אבל אם את משקרת אז גם אני ועוד אלפי נשים שנפגעו ... אף אחת מאיתנו לא משקרת לצערי הרב.. אף אחת לא רוצה להמציא לעצמה עולם כזה עולם אכזר כזה עדיף לדמיין חיים של נסיכה בבית מושלם עם הורים טובים שאוהבים ...הדחקה , הסתרה , אידליזציה ... הגוף לא משקר וגם לא הלב...אוהבת אותך מליון

23/07/2017 | 20:38 | מאת: ינשוף

סליחה אודי.. רציתי לאומר לך שהתגעגנו ושמחים שחזרת...

הי ינשוף, והרי הספק הזה היה מציאות חיים זמן רב, כך שהמנגנון הנפשי לומד להעזר בו כדי להגן על עצמו (בבחינת: 'זה לא יכול להיות שזה קרה'). חוץ מזה שכנרה שמעת מספיק פעמים ש'מה פתאום, זה בראש שלך'. אז לומדים לפקפק... אודי

25/07/2017 | 12:24 | מאת: ינשוף

תודה לכם על תגובתכם.. זה קצת הרגיע את הנפש

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית