מפחדת להשתגע עקב חוסר שינה מוחלט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/07/2017 | 04:14 | מאת: אני**

אני יודעת שזה לא מתאים לפורום הזה אבל אני מפחדת לסבול מבעיות ולהיכנס לפאניקה או להתחרפן בגלל חוסר שינה כרוני ואינטנסיבי.. אני לא ישנה בגלל גרד שיש לי מתולעים מעיים מגרד לי בלי הפסקה בטירוף וזה מחרפן אותי כי המוח שלי לא נח ולא נרגע אני מרגישה שנישרף לי המוח אני מפחדת להתחרפן מה לעשית.? אני לא יכולה לישון בגלל הגרד שמפריע לי כל יום וכדורי שינה לא יעזרו. טופלתי כבר בתולעים והתולעים פיתחי עמידות לתרופות.

שלום לך, זה באמת יכול להטריף, גם התולעים וגם חוסר השינה. יש לטפל בתולעים למיטב הבנתי, כגורם הראשוני, ורק אז להתפנות לנושא השינה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית