געגוע מאוד חזק..........................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/04/2017 | 10:12 | מאת: mika

היי אודי, אני מתגעגעת למטפלת שלי מאוד אני מרגישה שאני טובעת ברגש הזה אני רוצה לשבת לידה ולהניח עלייה ראש (אני לא אעשה זאת במציאות בחיים) זה קשה לי לשלוט בזה. היא ניצחה אותי, ועכשיו אני מובסת. בא לי לבכות...

24/04/2017 | 20:49 | מאת: אביב 22

את יודעת מיקה אני שמחה עם המטפלת הזו זה מרגיש שאת עושה שימוש נהדר בטיפול ובונה קשר נכון ואמיתי ... ואני יגיד לך כמו אודי געגוע זה טוב.....

הי מיקה, עד המשפט הלפני אחרון חשבתי לעצמי - איזה יופי של תהליך את מתארת... עוד ארוכה הדרך... ובינתיים, כנראה נכונו לך מאבקים רבים בקשר... אודי

26/04/2017 | 06:54 | מאת: סוריקטה

הי מיקה, בעיניי, שווה לבטא את המשאלה במילים, בקול, מול המטפלת, כשיתאפשר, ולו רק כדי לשמוע אותך אומרת ממש. שזה באמת משהו ממך (כמה תעוזה צריך לעתים, כן...). כמו כן, במקביל להשמיע את הקול הרומס את ההרגשה. חלקים בך. מנוגדים, אולי. לי קשה למצוא את האזורים המתמסרים הללו בי, אז ממש מקסים בעיניי שרגשות כאלה צפים. וכאמור, מפחיד בה בעת. קרוב רחוק שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית