אודי יקר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/09/2016 | 11:59 | מאת: אביב 22

שבוע שעבר כתבתי הודעה הייתי די בתחתית היא לא עלתה וזה היה לי בסדר ..הוספתי עלייה בתחילת השבוע עוד הודעה לשבוע חדש וטוב . בידיעה שהיא עלולה להעלם לה בתחתית ... גם זה היה לי בסדר ..רק ששם בהודעה ההיא לשבוע החדש הקדשתי לך שיר , בעיני שיר קסום מרגש ..אוהב , אהבה של קשר טוב ... קצת היה לי עצוב שהיא נשכחה שם למטה . בשיח עם עצמי , בטוחה שראית אותו כי הרי אתה קורא את כל ההודעות ...אז הרי זה מה שרציתי שתיראה ..ובכל זאת התחושה היא שנתתי לך מתנה באהבה רבה , והיא לא ניפתחה כלל אז מעלה שוב לכאן את הקטע ההוא שמוקדש לך , בברכת שנה טובה , שנה שלווה ושקטה שנה פורייה עם לידות (של ספרים ופרוייקטים חדשים ) טובות ובריאות . שתגשים את חלומותייך ותמשיך להציב לך עוד ועוד יעדים ומטרות (זה כייף ומבריא כל כך לראות זאת). תודה לך אודי שאתה כל כך מאפשר לי אישית להיות בכל המצבים ללמוד לצמוח להתפתח ולגדול..הקשר איתך וירטואלי או לא כל כך חשוב לי וכל כך אמיתי מבחינתי .. תודה על עוגנים שהשארת לי כאן בן העצים עשרות פעמים , תודה שאתה מחזיר אותי למסלול . תודה על ישירות וכנות , תודה אודי על היותך בחיי.. וסליחה אודי סליחה על תוקפנות מולך , על חוסר הבנה לפעמים מול מילותייך , על הדיפה של דברים טובים שאתה כותב לי ...סליחה על תובענות וצורך כל כך גדולים שאתה כל כך כל כך מכיל ... וזו המתנה שלי אלייך מתנה חדשה ישנה , מקווה מאוד שתאהב ... "ושיר ששמעתי אתמול וישר חשבתי על כאן אודי יקר מוקדש בהמון אהבה לך , על כך שאתה מאפשר עוד ועוד ... https://www.youtube.com/watch?v=b9Hs0LIVmvM "

הי אביב, מצאתי את ההודעות והן עלו. ותודה, איזה יופי... אודי

28/09/2016 | 23:31 | מאת: אביב 22

ההודעות עלו מזמן והכל הכל בסדר ואפילו יותר מבסדר ... להיפך שמחתי על ההתפתחות האישית שלי מולן ..כל הנאום עליהן היה מהמקום שהעתקתי שוב את השיר ..ולגולם כתבתי על ההודעות רק מהמקום שהיא תבין שזה לא אישי מולה .. רק רציתי לאחל לך כאן שנה טובה ולהגיד לך תודה מרגישה שאולי פגעתי אז ממש מצטערת ...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית