דימוי גוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/07/2016 | 16:04 | מאת: מיואשת

שלום דר', אני בת 27 ויש לי בעיית דימוי גוף גדולה. מאז ומתמיד הייתי רזונת מאוד. רגליים רזות, אגן צר ואין הרבה שומן בגוף. אני 1.72 מ' ושוקלת 54. אוכל שלוש ארוחות ביום. מפריע לי שאני מאוד רזה ולא מספיק 'נשית'. אני רואה את הגוף שלי כנערי אם כי יש חזה בינוני. מפריע לי המבנה שהוא כמו משולש הפוך, כתפיים רחבות ביחס לאגן שהוא צר, כמו של ילדה. כואב לי שאפילו נערות בנות 15 נראות יותר נשיות ממני. למה אני כזו צרה? אנשים חושבים שאני מתחת לגיל 18 ואותי זה מעליב. לדעתי גם מבחינה שכלית אני לא עברתי את גיל ההתבגרות. אבל באמת קשה לי לקבל את הגוף שלי. לא מתמידה בכושר, אחרי חודש מפסיקה. איך אקבל את הגוף שלי? למה אגן הוא צר כמו של ילדה,) אני בחורה גבוהה)? למה לא משמינה? ועם מי עוד להתייעץ? תודה מראש

שלום לך, אני משער שאת הגוף ומבנהו יש ללמוד לקבל, והדרך הטובה ביותר זה להיעזר בטיפול פסיכולוגי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית