בעיות בזוגיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/05/2001 | 13:10 | מאת: איריס

זו הפעם השנייה שאני פונה אליכם. אם זהו לא המקום המתאים לשאלות מסוג זה,אנא יידע אותי. תודה. אנו זוג שחי ביחד, ואני מבוגרת ממנו ( בגיל) בכמעט 20 שנה, ככל הנראה, לדעתי, פער הגיל גורם לחילוקי דעות רציניים בינינו. אנו מאוד אוהבים אחד את השני ומאוד רוצים שהקשר בינינו יצליח. לצערי, אני מרגישה שאין לי-לנו את הכלים להתמודד לבד. אודה לך אם תפנה את בעייתנו לפורום המתאים, וזה אולי יעזור לנו להצליח בזוגיות שלנו. בתודה מראש, איריס

19/05/2001 | 18:09 | מאת: שרון

הי איריס, אני לא מכירה אתר שעוסק בנושא. אבל, חשבתי על האפשרות של טיפול זוגי. ניסיתם? אם לא. לארגון נשות הדסה יש מרכזים קהילתיים שעוזרים הן בטיפול זוגי והן בטיפול אישי. המחירים שוים לכל נפש ווניתן אף להגיש בקשה למימון מחצית מהסכום. הם מומלצים בחום. אם אתם מתגוררים באזור ת"א יש אחד ברחוב בר כוכבא 13 פינת בוגרשוב. מעבר לזה עלו לי מספר שאלות , ממקדות שאולי טרם שאלת את עצמך ואולי הם יעזרו לכם למקד את הבעיה. איך התקשורת בינכם? על מה נסובים חילוקי הדיעות?האם שניכם שותפים לדיעה כי משהו לוקה בחסר? איך הקשר הפיזי בינכם? מתי החלו חילוקי הדעות...... אי מקווה שנתתי לך מעט חומרלמחשבה. אם אשמע על אתר רלוונטי אכתוב. בהצלחה........

19/05/2001 | 21:37 | מאת: ד"ר אורן קפלן

איריס שלום דבריה של שרון תואמים גם למה שאני חושב. הרעיון לפנות לייעוץ זוגי נראה לי נכון. תוכלו לבחון בצורה רצינית מה קורה ביניכם ועל איזה רקע נוצרו הדברים. אוכל להוסיף לך כתובת נוספת, בבי"ח איכילוב יש יחידה שעוסקת בטיפול משפחתי, תוכלי לנסות ולקבוע תור ולקבל החזר, לפחות חלקי, מקופ"ח, טל. 6974707 אם אתם לא מאזור המרכז, יש גורמים רבים נוספים שעוסקים בייעוץ זוגי גם במקומות אחרים. בכל מקרה, לא הוספת פרטים רבים כך שקשה לייעץ לך יותר מכך כעת, אולי גם יותר נכון לעשות את זה במפגש פנים מול פנים עם גורם מקצועי. בברכה ד"ר אורן קפלן

20/05/2001 | 21:00 | מאת: איריס

תודה על עך שעניתם לנו. אנו גרים באיזור חיפה ונודה לכם אם תפנו אותנו לגורמים שעוסקים בייעוץ זוגי באיזור שלנו תודה איריס

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית