קפצתי למים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/08/2015 | 16:12 | מאת: תותי

יכול להיות אודי שהקפיצה למים תעלה לי במחיר כבד של חרדות בלתי פוסקות? מתי ארגע מהן? זהלא נכון שאם מעיזים לעשות משהו שמפחדים ממהו ומתגברים כך על הפחד אז אמור לעזור? למה? למה כשסוףסוף כן מחליטה להעיז אז קורות מלא חזרות בלי הפסקה?! לא ישנתי טוב בלילה! תותי

03/08/2015 | 10:56 | מאת: אביב 11

תותי בדיוק כמו מה שכתבת קפצת למים..כשקופצים למים ברגעים הראשונים קר העור מתכווץ חשוף רגיש ..אחר כך זה עובר. כל הכבוד לך שקפצת למים כן זה קר חרד מפחיד אבל זה גם אומץ גדול מאוד. אנחנו כאן להיות איתך ולנסות לעזור לעבור את החרדות.

הי תותי, לאיזה מים קפצת? אני בעד להעיז. גם במחיר של חרדות. רדות בסוף נרגעות ואם זוכרים שהן רק מחשבות בבסיסן - אפשר אפילו לזרז את הרגעתן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית