שאלה לגבי טיפול בהיפנוזה לדיבור בשינה על רקע בדידו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/05/2015 | 18:05 | מאת: אלעד232

היי אודי, ערכתי בירור עם פסיכולוג לבעיית דיבור בשינה. נמצא שזה ככל הנראה נעשה למטרת הפגת הבדידות. הציע טיפול בהיפנוזה. למה לצפות? מה הוא יוכל לומר לי בהיפנוזה שיעזור? אני רוצה ללמוד על הנושא לפני שאני ניגש אליו לפגישה הבאה. תודה וחג שמח.

שלום אלעד, אין לי מושג מה זה דיבור מתוך שינה להפגת בדידות. תוודא שמדובר בפסיכולוג בעל רישיון להיפנוט (יש אפשרות לבדוק זאת באינטרנט). לגבי כל המידע שצריך - תשאל אותו. הוא אמור לתת לך את כל ההסברים. לגבי מידע כללי על היפנוזה - זה עצום ורב, ולא אוכל לפרט כאן את הכל. אני משער שניתן למצוא חומר רב, הן ברשת והן בדפוס. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית