סרטן עצמות, סרקומה בעצם

דיון מתוך פורום  לוקמיה והשתלות מח עצם

15/01/2019 | 14:04 | מאת: מרתה

האחיין שלי, בן 24, חולה בסרטן העצם, גידול אלים בהומרוס. ב MRI שנעשה לפני כחודשיים גודל הגידול היה 12 ס מ וברוחב 3 ס מ. הוא עבר שני טיפולים של כימוטרפיה. בפענוח של ה MRI שנעשה לו שלשום, אחרי הכימו נכתב כי הגידול כעת בגודל 15 ס מ ורוחבו 5 ס מ. האם יתכן שהגידול לא רק שלא הצטמצם אלא אף גדל אחרי הכימו?

לצערי איני מתמצא בתחום. זהו פורום לויקמיה והשתלות מח עצם. מציע לפנות לפורום ממאירויות סולידיות/אונקולוגיה.

מנהל פורום לוקמיה והשתלות מח עצם