זומבה בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה

07/08/2016 | 12:21 | מאת: שרון

שלום, אני רגילה לעשות זומבה (פעילות אירובית מאומצת) 3 פעמים בשבוע למשך כשעה. אני נמצאת כרגע בתחילת הריון, האם ניתן להמשיך להתאמן כרגיל?

שלום לך, מה זה אומר תחילת הריון איזה שבוע את? פעילות אירובית מאומצת פחות ממליצה אך הייתי ממליצה להמשיך בשגרת אימונים כגון כוח וחיזוק שרירים פנימיים, מה שיעזור לחזק את מערכת השרירים ולהתארגן לשינויים הצפויים במהלך ההריון וכהכנה ללידה. בעוד שלך בעת פעילות אירובית מאומצת יש יכולת לווסת דופק חום וקור ולעובר שלך אין. על כן פחות ממליצה פעילות אירובית מאומצת כגון זומבה, יכולה להמשיך בפעילות אירובית אך מתונה יותר. בהצלחה

07/08/2016 | 22:38 | מאת: שרון

תודה על התשובה המהירה! אני בתחילת שבוע 7

מנהל פורום פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה