הליכות

דיון מתוך פורום  פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה

26/05/2014 | 22:40 | מאת: דלית

הי אלינור, הספורט היחיד שאני עושה הוא הליכות. מסלול של כשעה כל יום. אני בתחילת הריון עכשיו, אשמח לדעת אם אני יכולה להמשיך באופן יומי יומי ללא חשש. תודה

שלום דלית, שמחה לשמוע שאת עושה פעילות גופנית וממשיכה להתמיד גם בהריון. אין כל חשש להמשיך באופן יום יומי, כל עוד את יכולה ולא מרגישה מעמסה אז אין בעיה. באיזה קצב ההליכה שאת מבצעת 0-10 ( 10 קשה - 0 קל ). גם 3-4 פעמים בשבוע זה מספיק בהחלט, הייתי משנה מסלולים מדי פעם וגם דרגות מאמץ על מנת לחדש, להתמיד ולא להשתעמם. המלצתי לאייך להוסיף אימון כוח על מנת לחזק את השרירים הפנימיים ( סרעפת ורצפת אגן) ושרירי שלד. בסוף ההליכות השתדלי לבצע תרגילי גמישות ומתיחות למיטב ולא למירב. מאחלת לך הריון קל ובריא :) בהצלחה

מנהל פורום פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה