ריצה בתחילת הריון שאלה

דיון מתוך פורום  פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה

27/06/2016 | 23:46 | מאת: ע

שלום אלינור, אני בשבוע 7 בהריון מרגישה טוב ללא תסמינים. אני בכושר טוב מאוד כבר הרבה שנים ללא הפסקות באימונים. אני מתמקדת לרוב באימוני ריצה כבר הרבה שנים כאשר בשנה האחרונה התחלתי להתאמן אינטנסיבי ולהתחרות עד לפני ההריון, שבוע אימונים שלי כלל בין 2-3 אימוני ריצה של 10-12 ק"מ קצב ממוצע 5.20 1-2 ואימוני כוח בשילוב משקל גוף ואביזרים פונקציונלים. אני מאוד מתלבטת וחוששת כיצד להמשיך בשגרת האימונים, האם יש המלצות כלכליות? מה לגבי הריצה האם ניתן להמשיך לרוץ? אני חושת לרוב עקב הדופק. צודה

אמליץ לך להמשיך באימוני כוח ולהתמקד בחיזוק שרירי ליבה, יציבה ושלד. לגבי ריצה ובכלל אימון אירובי כדאי להוריד מעט מאמץ ואפשרי להמשיך כל עוד הגוף לא מאותת אחרת במידה ויש חשש יכולה לעבור לפעילות מתונה יותר כגון הליכה או שחייה. שיהיה בשעה טובה ובהצלחה

מנהל פורום פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה