פילאטיס

דיון מתוך פורום  פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה

15/11/2015 | 18:58 | מאת: ענת

הי אני בהריון(לאחר טיפולי פוריות), בשבוע 5 , לאחר הפלה בשבוע 8 ושני הריונות כימים. הרופא אמר לי שאני יכולה לעשות כל פעילות שעשיתי קודם. בעקון אני רצה 6-8 קמ, לא באופן עקבי (יכולה לא לרוץ חודשיים ואז לרוץ פעמיים- שלוש בשבוע, הטיפולים גרמו לי להאטת הקצב). לפני כחודשיים התחלתי גם פילאטיס וTRX האם מותר לי להמשיך פילאטיס וTRX? האם יש בזה סיכון? האם לרות זה בסדר למרות שאני לא מתמידה? אודה על תשובתך ענת

בוקר טוב ענת, שמחה לשמוע שאת פעילה גופנית ומקווה שהפעם הטיפול יצליח ויחזיק עד סופו. הרופא צדק בכך שאמר שאת בהחלט יכולה להמשיך בפעילות שעשית לפני וכדרך אגב גם אם לא עשית לפני כןם את יכולה להתחיל עכשיו. אני כן ממליצה לך לשמור על עיקביות מסויימת פילאטיס וTRX מומלץ מאוד!!! לגבי TRX לא תרגילים בדרגת קושי גבוהה מדי, השתדלי להיות קשובה לגוף ולמדריך ( מקווה שיש לו הסמכה לנשים בהריון) לגבי ריצה, יכולה להמשיך כל עוד הגוף לא מאותת אחרת. אני מאחלת לך הריון קל נעים ומוצלח אלינור

מנהל פורום פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה