שימוש במחטב לאחר לידה בניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה

22/04/2015 | 13:02 | מאת: אדווה

שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון לשאלתי, ואם לא אשמח להכוונה. לפני כשלושה וחצי חודשים, ב-13 בינואר ילדתי את בני הבכור בניתוח קיסרי, עקב ניתוח שנתיים קודם לכן של הסרת מיומות בניתוח בפתיחת בטן. כעת אני מעוניינת לחזור לגזרה ולשם כך נרשמתי לסטודיו סי. בנוסף קניתי מחטב . העניין הוא שעל גבי המחטב כתוב כי אין להשתמש אם עברתי הליך כירורגי לאחרונה. ולשאלתי, מה פירוש לאחרונה והאם יש סיכוי שבכל זאת אוכל להשתמש במחטב? מדובר במחטב ביו קרמי בעל אנרגיה תרמית אינפרא אדומה מרחוק, המסייע בהפחתת שומן. אני יודעת שפעילות גופנית היא המומלצת אולם בכל זאת אני מעוניינת להשתמש במחטב ככלי עזר. האם אוכל לעשות זאת? יש לציין שההחלמה שלי היתה די מהירה, אין לי כאבים ואין לי מוגבלות בתנועה, כמו כן הבדיקות מאז יצאו תקינות ויש החלמה מלאה של הצלקת. אודה על תשובה מהירה.

אדווה תודה על פנייתך, הפורום אליו הגעת הוא בעניין פעילות גופנית במהלך הריון ולאחר לידה. ניתוח קיסרי אכן נחשב לפעולה כירורגית, אך לא אוכל לענות לך אם השלושה וחצי חודשים אכן מספיקים או לא אלא רק החברה ממנה רכשת את המחטב, לגבי פעילות גופנית לאחר קיסרי זה אכן מספיק שמן וממליצה לחזור ולחזק את הגוף ולהתאים תזונה נכונה בהתאם לפעילות הגופנית אותה את מבצעת. לגבי המחטב צריך להיות הוראות ברורות של החברה. במידה ואין המלצתי פשוט להרים טלפון למקום ממנו רכשת (ערוץ הקניות) או לחברה ולהתייעץ איתם ישירות, שם תקבלי את התשובה הבטוחה והנכונה ביותר עבורך. חג עצמאות שמח אלינור

11/10/2015 | 22:04 | מאת: דנה

שלום אני מעונינת לדעת אך המחטב ממליצה ? עם יצא לך להשים אותו /. מכירה מישהי שנשתה אותו??

מנהל פורום פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה