טרקים בשליש ראשון- אפשר לעשות?

דיון מתוך פורום  פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה

28/07/2018 | 16:01 | מאת: גלילוש

הי אלינור. גיליתי לפני כמה ימים שאני בהיריון, לפי מחזור אחרון בשבוע 5. אמורה לטוס בעוד שלושה שבועות לטרק סובב מון בלאן באירופה ל10 ימים. גובה מקסימלי 2660 מטר. פעילות מאומצת, הליכה אינטנסיבית בעליות לא קלות.. האם יש צורך לבטל? תודה רבה

המלצתי אלייך היא לדחות את הטיול הזה לאחר הלידה. בעוד 3 שבועות תהיי שבוע 8, שבוע בו מתפתח הדופק. אין לדעת איך ההריון יתפתח מבחינת תופעות הלוואי וכמובן שלא ידוע לי מהי רמת הכושר שלך, אך טיול כזה מצריך רמת כושר גבוהה מאוד וגם מי שנמצא ברמת כושר גבוהה טיול כזה מצריך מאמץ לא פשוט ולכן המלצתי היא לדחות אותו לאחרי הלידה.

מנהל פורום פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה