חזרה לאימונים

דיון מתוך פורום  פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה

30/07/2014 | 07:54 | מאת: טלי

שלום! אני בת 29, לפני ארבעה שבועות ילדתי, לידה ראשונה, ואגינאלית, עם מעט תפרים שהחלימו ועדיין עם דימום מינורי ביותר. במהלך ההריון התאמנתי כ-2-3 פעמים בשבוע. עד חודש חמישי רצתי והחל מחמישי ועד אמצע תשיעי עשיתי ספינינג. הקפדתי ממש על שגרת אימונים והייתי בכושר. כעת עוד בטרם בדיקת רופא מרגישה חשק ויכולת לחזור לספינינג (עדיין לא לריצה)- על פניו על סמך התיאור הנ"ל האם ישנה בעיה עם כך? מתלבטת מאד. תודה

היי טלי, ממליצה לך ראשית להבדק אצל רופא ורק אחר כך לחזור לפעילות אירובית כגון ספינינג. כל הכבוד לך ובהצלחה :)

מנהל פורום פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה