GIST

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

16/11/2015 | 20:11 | מאת: רפי

בבדיקת PSMA GA-68 נתגלה גידול בין הקיבה לתחול המחובר לקיבה החשוד כ GIST. מברור ראשוני שערכתי עולה כי במידה ומדובר ב GIST ניתן לטפל היום באמצעות תרופות ביולוגיות ולרפא כמעט לחלוטין. האומנם? ואם לא ב GIST מדובר האם אפשרי שקליטה גבוהה בבדיקת PSMA אפשרית גם בגידול שפיר? מה אחוזי הריפוי בסרטן מסוג זה והאם ניתן להסירו מבלי שוב רפי

17/11/2015 | 18:49 | מאת: ד"ר עופר פורים

שלום רפי אם אכן מדובר בגיסט ניתן לטפל ולרפא הן בניתוח והן בתרופות ביולוגיות. לא ציינת פרטים רבים ואיזה בדיקות נעשו מלבד בדיקה זו תשובה טובה ומיקצועית תוכל להינתן לאחר עיון מדוקדק בחומר ובבדיקות שציינת.

17/11/2015 | 18:58 | מאת: רפי

הבדיקה שבוצעה הינה בדיקה שאמורה היתה לזהות התפשטות של סרטן הערמונית (psma ga-68) בעקבות גילוי מוקדם של סרטן הערמונית וכריתת הערמונית בתוצאות הבדיקה נרשם שהיתה קליטה מוגברת של החומר הרדיואקטיבי בין הקיבה לטחול ונרשם שזה ממתאים לתהליך שאתי ויתכן שמדובר ב gist האם בבדיקה למסוג זה לסרטן הערמונית ניתן לזהות gist ? ואם לא מדובר ב gist האם יתכן שמדובר בגרורה של סרטן הערמונית ואם כן כיצד ניתן לטפל והאם ניתן לרפא?

מנהל פורום גיסט – GIST