גיסט גרורתי - ריפרטיניב

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

21/05/2020 | 07:38 | מאת: נשר

שלום, סובל מגיסט גרורתי 15 שנה. טופלתי בגליבק, סוטנט , רגורפיניב, עברתי מספר ניתוחים. איך ניתן להשיג ripretinib שקיבלה אישור fda כקו 4 לגיסט. תודה

24/05/2020 | 16:23 | מאת: ד"ר אלונה זר

למיטב ידיעתי לחברה אין נציגות בארץ ולכן לא ניתן לרכוש בארץ או לקבל במתן חמלה. קיים מחקר פעיל במספר מרכזים בארץ עם התרופה אך נשמע שאתה לא עונה על קריטריוני ההכללה. נותר לבקש מהרופא/ה המטפלים שלך לפנות לחברה בחו"ל ולהתעניין לגבי מתן חמלה מחוץ לתכנית או רכישה מחו"ל בהצלחה

מנהל פורום גיסט – GIST