פט סומטוסטטין- פענוח

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

09/03/2020 | 02:30 | מאת: יעל

שלום.בן 80, כשנה עם יציאות שומניות וירידה במשקל. נעשה פט סומטוסטטין. בפענוח נכתב-קליטה מעט מוגברת בזנב הלבלב ללא ממצא מלווה ברור בבדיקת CT. מבנה גרמי: ללא עדות לקליטה פתולוגית של DOTATATTE מבנה גרמי שמור. מה פירוש "מעט מוגברת"? הייתכן כי מדובר בדלקת ולא בממאירות?מה הטיפול המקובל? בתודה מראש, יעל.

11/03/2020 | 21:49 | מאת: ד"ר אלונה זר

שלום רב הפורום הנוכחי נותן מענה לגידולים מאד ספציפים במערכת העיכול הנקראים גיסט ממליצה להפנות השאלה לפורומים כלליים יותר

מנהל פורום גיסט – GIST