בדיקת מוטציות לגיסט - התחייבות של הכללית

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

15/11/2019 | 06:53 | מאת: כנרת

לבעלי הוצא בניתוח גידול בדופן מעי דק פרוקסימלי. תשובת פתולוגיה - גיסט. האונקולוג ממליץ על בדיקת מוטציות. מסביר שבהתאם לסוג המוטציה ייקבע הטיפול (אימטיניב 400, או 800, או בכלל לא). הבדיקה מתבצעת במכון הפתולוגי של איכילוב. כנראה שלא קיים קוד מוגדר לבדיקת מוטציות לגיסט והקוד הוא של בדיקת מוטציות לממאירות המטולוגית. הכללית מסרבת לתת התחייבות. האם סביר? האם קיים סידור אחר?

17/11/2019 | 16:48 | מאת: ד"ר אלונה זר

אם יש ביטוח כללית פלטינום או ביטח פרטי תקבלו החזר על מרבית הבדיקה אחרי שתשלמו ועם מכתב המלצה מתאים בנוסף ניתן לקבל מהאונקולוג מכתב לועדת חריגים בקופה ולפעמים זה עובד. אבל אכן בעיה שאין כיסוי מוסדר לבדיקה

מנהל פורום גיסט – GIST