תשובת סיטי בטןן ,!!!!

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

12/11/2018 | 00:16 | מאת: רון

מ5חודשים ויש לי נפיחות בבטן עליונה והרגשה של משהו זז בבטן עליונה מעל הטבור עד למתחת הצלעות כאילו יש משהו נוסף בבטן שזז ומזיק ליי מרגישה אותו בכל שעות היום בכל התנועות במיוחד בלילה קשה לי להירדם על הבטן או הצד מרגישה אותו זז מציק ליי כאילו תנועות עובר הרגשה מוזרה בסיטי כצבו לי רושם לעכירות השומן הפריטוניאלי והמליצו לעבור עוד סיטי עם חומר ניגוד ביצעתי ביום שני ועדיין מחכה לתשובה אני מאוד מפחדת מהתחושות האלו מה זה יכול להיות מהזהעכירותשומןפריטוניאלי אם זה קשור לגידול או סרטן או מה 🙏🏾

12/11/2018 | 17:22 | מאת: ד"ר אלונה זר

רון שלום, קשה לענות לפני תשובת סיטי.. יש סיבות אפשריות רבות לעכירות שומן פריטונאלי (דלקות בעבר, ניתוחים, טראומה ועוד). מפנה לפורום בדיקות הדמיה ומאחלת רפואה שלמה ובשורות טובות.

12/11/2018 | 20:31 | מאת: רון

תודה לך על המענה רופא אני מחכה לתשובה אבל אם היה משהו חריג או מסכן היו מתקשרים נכון?!

מנהל פורום גיסט – GIST