אי ספיקה

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

08/06/2015 | 20:37 | מאת: יוני

שלום אני בן 32 בדרך כלל בריא לפני 2 וחצי חודשים עשיתי בדיקת אקו לב ובדיקות דם בכדי לשלול בעיה לבבית כול הבדיקות יצאו תקינות (הבדיקות נעשו בגלל כאבים חזקים בחזה שהתגלו לבסוף כריפלוקס)עכשיו מאז הבדיקות התחילו אצלי בעיות בליעה בגלל הריפלוקס ואכלתי רק יוגורטים וגבינות כ1000 קלוריות ביום והרזתי מאז הבדיקות 12 קילו עכדיו הכול הסתדר אני מתחיל לאכול רק שיש עייפות וקצת כאבים בחזה שמאל האם בעקבות ההרזיה המהירה והתזונה הדלה היה יכול להתפתח אצלי ב 2.5 חודשים אי ספיקת לב או מחלה לבבית?

יוני שלום לא סביר שעקב הרזיה תתפתח אי ספיקת לב בתקופה קצרה. כפי הנראה הטיפול ב reflux עדיין לא מיטבי. ממליץ להיוועץ עם הגסטרואנטרולוג שאיבחן את הבעיה לגבי המשך טיפול. דן ערבות

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב